fbpx

Trainingen voor de zorg

Wij bieden verschillende soorten training aan. In de regel zijn onze trainingen erop gericht om hulpverleners in de zorg beter leren om te gaan met grensoverschrijdend gedrag. Maar ook andere lastige situaties op de werkvloer of het beter leren omgaan met werkdruk. Dit doen we met behulp van de volgende praktijkgerichte (psychofysieke) trainingen:

Geaccrediteerde trainingen

Een beroepsregistratie vraagt continu om het volgen van activiteiten waarmee je je deskundigheid bevordert. Daarom bieden we ook trainingen om je SKJ, Registerplein, NBTP en V&VN accreditatie punten mee te behalen.

Burn-out preventie

Met behulp van deze training leer je jezelf of anderen te beschermen tegen een burn-out. Door in een vroeg stadium signalen te herkennen is het mogelijk om een naderende burn-out te voorkomen.

Training op maat

Een training die toegespitst is op jouw situatie of wensen. Geen persoon of bedrijf is hetzelfde, waarom dan geen training afstemmen op eigen behoefte? Een idee voor een training? Neem dan contact met ons op.

Agressieregulatie

Agressie en ongewenst gedrag. Medewerkers in de zorg en het onderwijs krijgen steeds vaker te maken met fysieke of mentale agressie. Leer hier beter en bewuster mee om te gaan. Deze training kun je ook volgen voor accreditatiepunten.

Teambuilding

Vlot bouwen, bowlen of lasergamen en afsluiten met een BBQ. Niks mis mee, maar zijn ook andere mogelijkheden! Wil je echt een betere connectie en relatie opbouwen met je teamgenoten?

Onze accreditaties