fbpx

Trainingen voor bedrijven

Wij bieden verschillende soorten trainingen voor bedrijven aan. De trainingen zijn gericht op het versterken van teamdynamiek, stressbeheersing en omgaan met conflicten. We bieden interactieve sessies en praktische oefeningen, afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijf. Met als doel een positieve en productieve werkomgeving te bevorderen.

Burn-out preventie

Met behulp van deze training leer je jezelf of anderen te beschermen tegen een burn-out. Door in een vroeg stadium signalen te herkennen is het mogelijk om een naderende burn-out te voorkomen.

Training op maat

Een training die toegespitst is op jouw situatie of wensen. Geen persoon of bedrijf is hetzelfde, waarom dan geen training afstemmen op eigen behoefte? Een idee voor een training? Neem dan contact met ons op.

Agressieregulatie

Agressie en ongewenst gedrag. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met fysieke of mentale agressie. Leer hier beter en bewuster mee om te gaan.

Teambuilding

Vlot bouwen, bowlen of lasergamen en afsluiten met een BBQ. Niks mis mee, maar zijn ook andere mogelijkheden! Wil je echt een betere connectie en relatie opbouwen met je teamgenoten?