fbpx

Algemene info

We hebben hier zoveel mogelijk veelgestelde vragen en algemene info proberen mee te nemen. Hebben we toch geen antwoord gegeven op jouw vraag? Neem dan contact met ons op.

Al onze trainingen zijn in-company aan te vragen. De training wordt dan op locatie bij jouw organisatie gegeven. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de behoefte.

Een aanmelding bij Reset Your Preset begint met een kennismaking. We horen graag wat je doelen zijn en maken afspraken over de inhoud, locatie, duur, kosten en randzaken. We stellen vervolgens een persoonlijk plan op met alle gegevens op een rij. Na een gezamenlijke overeenkomst kunnen we beginnen.

Is er geen geschikte ruimte? Dan zorgen wij voor een geschikte locatie in de buurt. Een ruimte is geschikt, wanneer er voldoende ruimte is voor fysieke oefeningen, rollenspellen en scenes van trainingsacteurs. Voor uitwijken naar een andere gewenste locatie en/of aanvullende wensen kunnen bijkomende kosten in rekening worden gebracht.

We werken altijd met een op maat samengesteld plan. Er wordt vooraf altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland om de verwachtingen en wensen in kaart te brengen.

De werkvormen die Reset Your Preset gebruikt, zijn door ervaring en/of wetenschappelijk onderzoek effectief bewezen. We zijn altijd bereid om uitleg te geven over de gekozen werkvormen en de lesprogramma’s.

Bij elke training zijn twee instructeurs aanwezig: een ervaren psycholoog en een erkend zelfverdedigingsinstructeur met werkervaring in de zorg.

Een training volgen bij Reset Your Preset wordt altijd afgesteld op het individu. We moedigen je aan om mee te doen met de oefeningen, maar we verplichten niets.

Er is altijd ruimte om je grenzen aan te geven. De trainers zorgen ervoor dat hier voldoende gelegenheid voor wordt gegeven. Sterker nog, het is één van de speerpunten van de trainingen.

Om de veiligheid te waarborgen zijn er altijd twee instructeurs aanwezig bij de training. Twee paar ogen zien meer dan één. In de normale opzet is een psycholoog en een zelfverdedigingsinstructeur met ervaring in de zorg aanwezig.

Bij het kiezen van locaties hanteren we altijd de plaatselijke veiligheidseisen. Denk hierbij aan zaken als brandveiligheid, vluchtroutes en EHBO-materiaal. Bij Reset Your Preset is altijd een trainer met EHBO- of bhv-kennis aanwezig. Het kan voorkomen dat we vragen een deelnameformulier te tekenen, waar een aantal regels op staan ter bevordering van een veilig klimaat.

Heb je een klacht? We horen het graag! Het laatste wat we willen is natuurlijk dat jij ontevreden bent met onze diensten.

Neem contact op met je contactpersoon, of stuur een mail naar info@resetyourpreset.nl.

Wij zullen ons uiterste best doen je klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Zie verder ons klachtenprotocol.

Heb je een tip voor verbetering voor ons? Ook die horen we graag!