fbpx

Over ons

Over ons

Over Reset Your Preset

In 2018 hebben wij Reset Your Preset opgericht. Geboren uit onze eigen ervaringen waarin de noodzaak van mentale en fysieke zelfverdediging duidelijk werd.

Deze vaardigheden zijn cruciaal in diverse werkvelden, niet alleen in de zorg en het onderwijs. De uitdagingen variëren van agressief gedrag tot extreme werkdruk, problemen die in veel sectoren voorkomen en een grotere impact hebben dan vaak wordt erkend.

‘Be the change you want to see’

Hier moet verandering in komen. Met dit in ons achterhoofd besloten we om veel tijd te besteden aan het verbeteren van onze vaardigheden in weerbaarheidstechnieken, agressieregulatie en (de-escalerende) communicatie. Hierna hebben we trainingen ontwikkeld om dit groeiende probleem te kunnen tackelen.

Tijdens onze trainingen leren we mensen om te gaan met grensoverschrijdend gedrag en andere lastige situaties op de werkvloer. Met toepasbare oefeningen die altijd dicht bij de realiteit liggen. 

Als trainers hebben we uiteenlopende vaardigheden, die we goed weten te combineren tijdens praktische en nuttige lessen. Zo is Jelmer psycholoog en heeft Marcel ervaring als Krav Maga trainer en beiden hebben ze jarenlange ervaring in de zorg.

‘Iedereen in de zorg (en andere sectoren) leren omgaan met grensoverschrijdend gedrag en andere lastige situaties’

Met behulp van onze trainingen willen we iedereen leren om te gaan met grensoverschrijdend gedrag en andere lastige situaties op de werkvloer. Door ze weerbaarder te maken tegen deze vervelende, stressvolle situaties. 

Het resultaat? We streven naar plezierige trainingen in een veilige omgeving. Waarin we meer inzicht en bekwaamheid ontwikkelen bij (zorg)personeel, zodat ze zich beter staande kunnen houden tijdens stressvolle situaties. We benutten je kracht en we helpen je juist bij je valkuilen. We houden hierbij altijd rekening met persoonlijke grenzen. Plezier en veiligheid zijn namelijk net zo belangrijk als resultaat!