fbpx

Vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

{Q}Aanmelding

{A}Een aanmelding bij Reset Your Preset begint met een kennismaking. We horen graag wat je doelen zijn en maken afspraken over de inhoud, locatie, duur, kosten en randzaken. We stellen vervolgens een persoonlijk plan op met alle gegevens op een rij. Na een akkoord hierop gaan we van start.

Naast opdrachten vanuit organisaties, organiseren we ook trainingen met open inschrijving.

Klik hier voor onze training gericht op Burn-out voor zorgprofessionals. 

Eerstvolgende datum: 22-04-2022

Klik hier voor onze training Agressieregulatie voor jeugdprofessionals

Eerstvolgende datum: 18-3-2022

Schrijf je hier in voor een training!

{Q}Locatie

{A}Bij elk type activiteit wordt een passende locatie gezocht. De training kan dan op eigen locatie gegeven worden. Geen geschikte ruimte? Dan zorgen wij voor een geschikte locatie in de buurt.

Een ruimte is geschikt, wanneer er voldoende ruimte is voor fysieke oefeningen, rollenspellen en scenes van trainingsacteurs. Vaak gebruiken we hiervoor sportzalen.

{Q}In company training

{A}Wij bieden al onze trainingen ook in company aan. De training kan dan op eigen locatie gegeven worden. Kosten in overleg.

Geen geschikte ruimte? Dan zorgen wij voor een geschikte locatie in de buurt. Een ruimte is geschikt, wanneer er voldoende ruimte is voor fysieke oefeningen, rollenspellen en scenes van trainingsacteurs. Voor uitwijken naar een andere gewenste locatie en/of aanvullende wensen kunnen bijkomende kosten in rekening worden gebracht.

{A}We werken altijd psychofysiek. Dit betekent dat er zowel lichamelijke als mentale lesvormen worden gebruikt.

We raden dan ook aan om kleding aan te doen waarin je goed kunt bewegen en zaalschoenen te dragen (sokken of blote voeten mag ook). Overige benodigdheden verzorgen wij, tenzij anders afgesproken.

{Q} Kwaliteit

{A}We werken altijd met een op maat samengesteld plan. Er wordt vooraf altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland om de verwachtingen en wensen in kaart te brengen.

De werkvormen die Reset Your Preset gebruikt, zijn door ervaring en/of wetenschappelijk onderzoek effectief bewezen. We zijn altijd bereid om uitleg te geven over de gekozen werkvormen en de lesprogramma’s.

Bij elke training zijn twee instructeurs aanwezig: een ervaren psycholoog en een erkend zelfverdedigingsinstructeur.

{Q}Veiligheid

{A}Een training volgen bij Reset Your Preset wordt altijd persoonlijk. We moedigen je aan om oefeningen te ondergaan, maar we verplichten nooit. Er is altijd ruimte om je grenzen aan te geven. De trainers zorgen ervoor dat hier voldoende gelegenheid voor wordt gegeven.

Om de veiligheid te waarborgen zijn er altijd twee instructeurs aanwezig bij de training. Twee paar ogen zien meer dan één. In de normale opzet is een psycholoog en een zelfverdedigingsinstructeur aanwezig.

Bij het kiezen van locaties hanteren we altijd de plaatselijke veiligheidseisen. Denk hierbij aan zaken als brandveiligheid, vluchtroutes en EHBO-materiaal. Bij Reset Your Preset is altijd een trainer met EHBO- of bhv-kennis aanwezig. Het kan voorkomen dat we vragen een deelnameformulier te tekenen, waar een aantal regels op staan ter bevordering van een veilig klimaat.

{Q}Klachten

{A}Heb je een klacht? We horen het graag! Het laatste wat we willen is natuurlijk dat jij ontevreden bent met onze diensten.

Neem contact op met je contactpersoon, of stuur een mail naar info@resetyourpreset.nl.

Wij zullen ons uiterste best doen je klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Zie verder ons klachtenprotocol.

Heb je een verbetertip voor ons? Ook die horen we graag!