fbpx

Een training op maat

Een training op maat

Veel van onze trainingen zijn ontworpen met specifieke leerdoelen in gedachten, soms zelfs met de mogelijkheid om accreditatiepunten te verdienen, wat vooral relevant is in bepaalde sectoren zoals de zorg. Maar wat als je interesse hebt in onze trainingen zonder de noodzaak voor deze punten?

In dat geval bieden we de optie voor trainingen op maat, perfect afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. We beginnen met een persoonlijk gesprek om te begrijpen wat je precies zoekt, zodat we een programma kunnen samenstellen dat volledig aan jouw eisen voldoet.

Waar ligt de behoefte?

Er zijn veel situaties waarbij we ondersteuning kunnen bieden. Zo kan er bijvoorbeeld een gebrek aan motivatie heersen onder je werknemers. Of een aantal van je werknemers hikken door de werkdruk tegen een burn-out aan. Terwijl je al kampt met een hoog ziekteverzuim. 

Deze situaties vereisen een andere aanpak. Waar de ene medewerker misschien behoefte heeft aan meer assertiviteit en weerbaarheid, heeft de ander juist behoefte aan burn-out preventie.

Een training op maat voor jouw organisatie

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een andere aanpak? Wij helpen je graag met een oplossing, volledig ingericht jouw wensen. Neem voor trainingen op maat contact met ons op. Wie weet slaan we binnenkort de handen wel ineen.

De trainers: Jelmer & Marcel

Als trainers hebben we allebei uiteenlopende vaardigheden die we goed weten te combineren in praktische en nuttige lessen tijdens de training. Dit komt tot uiting in toepasbare, uitvoerbare oefeningen die dichtbij de realiteit liggen. Op deze manier krijg jij meer inzicht en bekwaamheid om jezelf staande te houden tijdens stressvolle situaties. 

Onze accreditaties