Een training op maat

Een training op maat

De meeste van onze trainingen zijn afgestemd op het behalen van accreditatiepunten. Dat betekent dat ieder onderwerp dat aan bod komt tot op de minuut is uitgewerkt. Maar wat nou als je wel behoefte hebt aan onze trainingen, maar dat niet voor accreditatie punten doet?

Dan kunnen we trainingen op maat samenstellen. Volledig naar jouw behoefte. Daarvoor zullen we eerst in gesprek moeten gaan om te kijken waar die behoefte nou precies ligt.

Waar ligt de behoefte?

Er zijn veel situaties waarbij we ondersteuning kunnen bieden. Zo kan er bijvoorbeeld een gebrek aan motivatie heersen onder je werknemers. Of een aantal van je werknemers hikken door de werkdruk tegen een burn-out aan. Terwijl je al kampt met een hoog ziekteverzuim. 

Deze situaties vereisen een andere aanpak. Waar de ene medewerker misschien behoefte heeft aan meer assertiviteit en weerbaarheid, heeft de ander juist behoefte aan burn-out preventie.

Een training op maat voor jouw organisatie

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een andere aanpak? Wij helpen je graag met een oplossing, volledig ingericht jouw wensen. Neem voor trainingen op maat contact met ons op. Wie weet slaan we binnenkort de handen wel ineen.

De trainers: Jelmer & Marcel

Als trainers hebben we allebei uiteenlopende vaardigheden die we goed weten te combineren in praktische en nuttige lessen tijdens de training. Dit komt tot uiting in toepasbare, uitvoerbare oefeningen die dichtbij de realiteit liggen. Op deze manier krijg jij meer inzicht en bekwaamheid om jezelf staande te houden tijdens stressvolle situaties.