fbpx

Train de trainer

Train de trainer

Onze trainingen zijn niet alleen gericht op zorgmedewerkers. We kunnen namelijk ook (aspirant) trainers opleiden. Wanneer je tot erkende trainer bent opgeleid mag je zelfstandig de geaccrediteerde cursus ‘agressieregulatie voor jeugdprofessionals’ geven. Dit gaat dan onder voorwaarden van het SKJ, Registerplein en Reset Your Preset.

Na het voltooien van de Train de Trainer mag je de cursus geven binnen je eigen organisatie of aan mensen daarbuiten.

 

Het traject

Het Train de Trainer traject beslaat 40 uur. Er zijn 4 dagen met fysieke aanwezigheid met daarnaast 8 uur aan huiswerk en voorbereidingsopdrachten. Tijdens het traject komen de volgende zaken aan bod:

Kwaliteitswaarborging door Reset Your Preset

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, stellen wij toelatingseisen. Zo moet een (aspirant) trainer een relevante (zorg)opleiding hebben gevolgd en (werk)ervaring hebben opgedaan. Dit moet aantoonbaar zijn met een CV. Na goedkeuring vanuit Reset Your Preset, bepalen uiteindelijk de accreditatie commissies of een trainer definitief geschikt is om cursussen te mogen geven.

Reset Your Preset blijft eindverantwoordelijk voor een aantal zaken:

Als erkend trainer kun je daarom ten alle tijde beroep doen op Reset Your Preset voor vragen.

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden die wij stellen aan onze trainers.

Reset Your Preset blijft eindverantwoordelijk voor de gegeven cursus. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de uiteindelijke puntentoekenning. Om de administratieve kosten hiervan te dekken, vragen we per deelnemer die punten ontvangt een vergoeding van de trainer.

Trainers (of werkgevers) zijn vrij om zelf de prijs voor de trainingen te bepalen. Of deze nou aan interne of externe deelnemers worden gegeven. Buiten de administratieve bijdrage per deelnemer staat hier geen vergoeding richting Reset Your Preset tegenover.

Geaccrediteerde trainer worden?

Neem contact met ons op bij interesse in het Train de Trainer traject. Wij zullen dan samen met jou kijken naar je motivatie en ervaring om te bepalen of je in aanmerking komt voor dit traject.

De trainers: Jelmer & Marcel

Als trainers hebben we allebei uiteenlopende vaardigheden die we goed weten te combineren in praktische en nuttige lessen tijdens de training. Dit komt tot uiting in toepasbare, uitvoerbare oefeningen die dichtbij de realiteit liggen. Op deze manier krijg jij meer inzicht en bekwaamheid om jezelf staande te houden tijdens stressvolle situaties. 

Onze accreditaties