fbpx

Marcel is gediplomeerd docent weerbaarheid en agressieregulatie. Op jonge leeftijd is hij met vechtsport en zelfverdediging begonnen. Hij heeft ervaring in wushu/kungfu, kickboksen, aikido en jeet kune do. Uiteindelijk is hij bij het Israëlische zelfverdedigingssysteem Krav Maga uitgekomen.

Marcel heeft ruime ervaring in de zorgsector en het bedrijfsleven.

Marcel is communicatief sterk, enthousiast en weet humor goed in te zetten in zijn werkzaamheden. Hij staat bekend om zijn empathisch vermogen.

Marcel is gecertificeerd krav maga-instructeur. Hij heeft de  Civilian Instructors Course (CIC) bij de International Krav Maga Federation (IKMF) en de Kids Instructors Course bij Krav Maga Core International gevolgd. Hij is tot op heden actief als krav maga-instructeur voor kinderen en volwassenen en wordt regelmatig getoetst en bijgeschoold.

Om zijn kennis en ervaring in weerbaarheid en agressieregulatie te vergroten heeft Marcel de opleiding tot docent weerbaarheid en agressieregulatie gevolgd en met succes volbracht bij het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM). Daarnaast is hij gecertificeerd Rots en Water-trainer.

Marcel heeft meerdere jaren in de zorg gewerkt als (traject)begeleider voor gezinnen en individuen. Binnen dit kader heeft hij eveneens gewerkt als weerbaarheidstrainer en docent agressieregulatie voor kinderen en volwassenen met een zorgindicatie, zodoende heeft hij leservaring opgedaan bij diverse organisaties en sportscholen.

In zijn persoonlijke leven is hij veel bezig met sport en met muziek. Hij besteedt graag tijd met zijn gezin en vrienden.

 

Zie ook: Jelmer Telgenhof