fbpx

Training agressieregulatie
voor jeugdzorg professionals

Met deze agressie regulatie training leer je in 1 dag beter en bewuster om te gaan met lastige situaties

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Tijdens je werk krijg je te maken met een agressief persoon. Je probeert diegene rustig te krijgen, maar je weet niet zo goed wat je moet doen. Je eigen hartslag zit in je keel. Je probeert hem of haar te kalmeren, maar dat werkt juist averechts. Misschien schrik je er zo van, dat je niet meer weet wat je moet doen. 

Intimiderend gedrag. Absoluut niet leuk, maar dit soort gedrag neemt wel toe. Terwijl juist een veilig en vertrouwd gevoel zo belangrijk is.

Accreditatiepunten voor deze training

Accreditatie punten voor deze training:

Weer met een vertrouwd gevoel aan het werk kunnen

Je bent niet de enige. Meer dan de helft van de mensen met een beroep in de zorg-of welzijn heeft vorig jaar één of meerdere keren te maken gehad met ongewenst gedrag. En in het onderwijs krijgt tenminste 1 op de 5 docenten te maken met fysieke of mentale agressie.

Denk aan jongeren met een wapen op zak, scheldpartijen aan de telefoon, beledigingen, bedreigingen of zelfs gewelddadig gedrag. Als dat nog niet genoeg is, hebben beide sectoren ook te maken met een hoge werkdruk en een veeleisend werkveld.

Tijdens onze agressieregulatie training leer je beter om te gaan met lastige situaties zodat je je beter staande kunt houden. 

Over onze agressieregulatie training

Het feit dat dit de orde van de dag is, heeft effect op je prestaties op het werk. In het ergste geval kan dit zelfs tot verzuim leiden.

In deze training leren we je niet alleen om beter om te gaan met agressie en geweld, maar ook bewuster. Je leert hoe je lastige situaties effectief kunt de-escaleren. Hierdoor wordt je werk weer prettiger en veiliger.

Na de training weet je:

Een psychofysieke aanpak

Hoe ga je om met agressie, weerstand of grensoverschrijdend gedrag? Wat moet je doen? En misschien nog wel belangrijker: wat moet je vooral niet doen?

Deze agressieregulatie training richt zich op agressie vanuit jeugdigen en hun systeem. Je leert hoe je op een praktische manier effectief, adequaat en ethisch om kunt gaan met agressie, weerstand en grensoverschrijdend gedrag. Zodat je weer met een vertrouwd gevoel kunt werken.

Onze agressie regulatie training is psychofysiek. Dat betekent dat we psychologie combineren met fysieke oefeningen. In een veilige omgeving bootsen we situaties uit de praktijk na. Hierbij combineren zelfverdediging met stress simulatie, scenario training en provocatief toneel. Afhankelijk van de wens, maar altijd onder toeziend oog van een zelfverdediging instructeur en een psycholoog.

 

Voor wie?

Tijdsinvestering

Kosten

De investering voor deze training is € 495. Voor dit bedrag krijg je:

Locatie & benodigdheden

In company training

Wij bieden deze agressieregulatie training op maat en incompany aan. De training kan dan op eigen locatie gegeven worden. Kosten in overleg.

Geen geschikte ruimte? Dan zorgen wij voor een geschikte locatie in de buurt. Voor uitwijken naar een andere gewenste locatie en/of aanvullende wensen kunnen bijkomende kosten in rekening worden gebracht.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze training? Druk dan op de knop hieronder en schrijf je in.

De trainers: Jelmer & Marcel

Als trainers hebben we allebei uiteenlopende vaardigheden die we goed weten te combineren in praktische en nuttige lessen tijdens de training. Dit komt tot uiting in toepasbare, uitvoerbare oefeningen die dichtbij de realiteit liggen. Op deze manier krijg jij meer inzicht en bekwaamheid om jezelf staande te houden tijdens stressvolle situaties.